Seks grunner til å velge oss til å lage din nettside

av Jørgen Aschjem

1. De5ign leverer kun komplette nettsider. Du kan fokusere på din daglige drift.

2. Best på pris! De5ign har lavest pris på de løsningene som leveres. De5ign bruker utviklere i land med langt lavere lønnskostnader enn i Norge, samt vi holder egne kostnader til et minimum. Dette gjør det mulig med så lave priser.

3. Ingen lisenser. De5ign bruker Joomla og WordPress publiseringsverktøy som er lisensfritt. Du slipper derfor faste kostnader til lisensierte produkter.

4. Du får mulighet og opplæring for å kunne redigere alt innhold selv. Med litt øvelse er det en relativt enkel sak å legge ut nye artikler, tekst og bilder på egenhånd. Dette kan spare deg for store kostnader i ettertid.

5. Rask respons. De5ign har et lite utvalg dedikerte kunder. Vi setter av god tid til hvert prosjekt og setter vår ære i å ha rask responstid og levere sider ikke bare kunden er stolt av, men vi også.

6. Vi er gode på SEO (Google søkemotoroptimalisering). Verktøyene våre gjør at siden vil rangere høyt. Vi vil lære deg opp til å skrive med leserens ord – ikke bedriftens ovenifra og ned ord. Ønsker du å bli øverst på Google så har vi et eget program som streber etter dette også.

 

 

Legg inn dine kommentarer

Kommentarer

  • Ingen kommentarer funnet