BEST PÅ SEO OG NETTSIDE DESIGN

av Jørgen Aschjem

De fleste som selger nettsideløsninger påstår at de er best på det de gjør – men er de det? Å rangere høyeste på Google er det som virkelig betyr noe. Derfor handler det ikke bare om hva vi som lager nettsider gjør, men hvordan vi lærer deg å skrive tekster som gjør at du blir funnet blant tusenvis av konkurrenter.

Å skrive poenget eller konklusjon først er nok unaturlig for de fleste som er vant til penn og papir, men det er helt nødvendig for at den som søker etter en tjeneste eller produkt på din side skal velge ut denne fremfor de andre søkeresultatene.

Ønsker vi i De5ign.no å bli funnet i søk med ord som; “nettside design, nettside pris, billig nettside, nettside bedrift, billig hjemmeside, søkemotoroptimalisert hjemmeside, hjemmeside leverandør og hjemmeside bedrift” så må vi jobbe for det. Du leser denne siden nå kanskje fordi du googlet noen av ordene over. Ikke la en bedrift som sier at de er best på søkemotoroptimalisering lage nettsiden din, velg noen som viser at de kan bli funnet gjøre det. Vi har eget program for SEO (Google optimalisering) eller betal en liten sum i ny og ne for å justere din plassering. Har du noen gang sjekket hvordan du rangerer på Google med forskjellige ordkombinasjoner som brukeren kan finne på å bruke? Vurder å skrive om artiklene på nettsiden din dersom perspektivet i skrivingen er fra bedriftens perspektiv, ikke kundens. Kunden søker med sine ord basert på sitt vokabular, ikke ditt. Derfor er det viktig å kjenne din kunde.

“Google endret nylig algoritmene slik at hjemmesider som er mobiltilpasset rangeres høyere på Google-søk enn sider som ikke er mobiltilpasset. Det er dårlig nytt for det store flertallet av norske bedriftssider: Ca 80% av dem er nemlig ikke mobiltilpasset!”

Lurer du forresten på hvorfor vi skriver nettside design, og ikke nettsidedesign? Det er fordi nettside design blir oftere søkt på i Google med et mellomrom. Hvis vi ønsker å komme høyt på Google så må vi ofre rettskrivningen for å få klikk.

Be oss om en gratis SEO-analyse av din nettside og hvilke tiltak som kan gjøres for at din nettside skal rangere høyere enn den gjør nå. Det lønner seg!

Google AdWords vs. SEO - Hvilken er best for din markedsføring?

Bli sett med avansert SEO!

Legg inn dine kommentarer

Kommentarer

  • Ingen kommentarer funnet