Logo design

av Marita Tallarico
Vi lager logo for deg

Logoer representerer et produkt og et firma, og kan sies å være ansiktet til bedriften. Nå om dagen trenger man en logo og en nettside for å nå ut til samfunnet, og derfor har etterspørselen aldri vært større. Vi i De5ign designer logoer, lager nettsider og publiserer relevante artikler for deg slik at du kan få ditt produkt ut i verden.

Hvorfor er logo så viktig?

Hvordan logoen din er designet har mye å si for hvordan ditt firma fremstår for fremtidige kunder. Har du en dårlig designet logo, kan den like gjerne ødelegge ditt rykte, mens en godt gjennomtenkt og nøye designet logo kan få din bedrift til å skyte frem og bli lagt merke til. I tillegg er det viktig å forbinde logoen din med de egenskapene du ønsker produktene skal assosieres med. For eksempel har Nike gjort en god jobb med å forbinde logoen sin til kvalitet, luksus og popularitet ved å få kjente sportsidoler til å bruke produktene.

Kriteriene for en god logo

• Den skal være enkel og tidløs
• Den skal være lett å huske
• Den skal fungere i farger og sort hvitt
• Den skal kunne brukes i alle størrelser
• Den skal være passende

Før du bestiller logo

Før du skal bestille logo hos oss bør du tenke over et par ting:

1. Hva du og ditt firma står for, og i hvor stor grad dette skal påvirke logoen. Hvis du har et bilfirma trenger ikke logoen din nødvendigvis være en bil.
2. Hvorfor dere vil ha en logo, eventuelt en ny logo.
3. Hvilken aldersgruppe dere skal appellere til.
4. Hvilket adjektiv som best beskriver din ønskelige logo.
 

Ved å komme med denne informasjonen på forhånd gjør du jobben lettere for både dere og oss, og samarbeidet vil bli lettere og bedre.

Legg inn dine kommentarer

Kommentarer

  • Ingen kommentarer funnet