Laget nettside for Norges Seilforbund i samarbeid med ATEA

Om Urtjenesten

Urtjenesten er et lite urmakerverksted lokalisert i Oslo. Vi utfører service og reparasjoner av en rekke klokkemerker, men har hovedfokuspå eldre, mekaniske armbåndsur. Grunnet vår erfaring og interesse for vintageur, får vi også tilsendt reparasjoner fra andre urforretninger i Norge.

Om utfordret

TFORDRET ble etablert i oktober 2014 av ABX Sport og Helse AS. Vår målsetting er å tilby utfordringer for både store og små. Alle skal kunne strekke seg litt i forhold til egen komfortsone og kjenne mestringsfølelsen når utfordringen er gjennomført!

UTFORDRET gjør det enkelt for deg å finne gode, spennende og unike utfordringer - og vi har dem i alle prisklasser. Vi ønsker at et flertall av tilbudene kan motivere både individuelle og grupper, voksne og unge.

UTFORDRET er for deg som vil utvikle deg og din mestringsfølelse gjennom opplevelser og utfordringer. Vi bygger dine muligheter på 3 pilarer: Fysiske aktiviteter, mestring (mental trening) og kosthold/ernæring, med vekt på den første. Gjennomføring i familie eller en gruppe kan gi ekstra effekt.