For at en bedrift skal vokse må bedriften få konsekvent nye kunder og kommunisere effektivt med eksisterende kunder. Hvis du har en bedrift da har du sikkert opplevd at disse to kravene for vekst er ikke enkelt å oppnå. Å lage en nettbutikk og å starte med e-handel kan nettopp bryte gjennom denne begrensningen og kan øke salg av dine produkter eller tjenester.

Les mer

Stripe

av Jørgen Aschjem

Stripe er en betalingsløsning som kombinerer det beste fra PayPal med det beste fra DIBS/Nets. På samme måte som med PayPal er det ingen faste månedlige utgifter for å bruke betalingstjenesten fra Stripe. Du betaler kun en prosentandel av salget ditt. Og på samme måte som med DIBS og Nets kan du ta betalt med kredittkort fra nettsiden din. Du trenger heller ikke en egen innløseravtale. Stripe tar seg alt dette. En annen fordel med Stripe er at kundene ikke forlater nettbutikken i et popup-vindu.

Vi anbefaler Stripe til nystartede bedrifter som har fokus på å holde kostnadene til et minimum. For etablerte nettbutikker som omsetter for mer en 20 000 per måned anbefaler vi betalingsmodulen fra DIBS.

Les mer

Gå igjennom denne listen sammen med De5ign før du installerer WordPress Webshop og FØR du begynner å legge opp alle dine produkter til salgs.

Hvis du har bruk for hjelp til implementering av WordPress Nettbutikk plugin eller hvis du lurer på noe kan du ta kontakt med oss i De5ign på tlf: 92439067

Sett deg ned med oss og ta et par “kopper” for å tenke grundig igjennom alle aspekter av ditt kommende webshopprosjekt.

Les mer